Základná škola Kudlovská

HUMENNÉ

+421 57 775 20 27

sekretariát

Náš úspech v literárno-výtvarnej súťaži

IMG_20191203_110051

Bol to začiatok bežného dňa. O ničom som nevedela. A keď som prišla do školy, spolužiaci mi povedali, že som niečo vyhrala. Bola som prekvapená. No potom za mnou prišla pani učiteľka Brečková a oznámila mi, že pôjdeme do Vihorlatskej knižnice, lebo som získala druhé miesto. Bola som veľmi šťastná, pretože som nikdy nič nevyhrala. A navyše som nemusela byť v škole na matematike a nemčine. Veľmi som sa potešila.                                                                                            

 A v ktorej súťaži som vlastne uspela? Čo som kreslila a o čom to bolo? Súťaž niesla názov Mestečko vo farebnom šate. Organizovala ju ZŠ Hrnčiarska a mesto Humenné. Bola to literárno-výtvarná súťaž. Cieľom bolo prostredníctvom umeleckej tvorby vzbudiť u žiakov záujem o prírodné krásy mesta a rozvíjať kreativitu a fantáziu žiakov. Nakreslila som naše námestie v Humennom s malou fontánou, mostom, stromami a malé dievča, ktoré tam stojí. Veľmi sa mi to páčilo, snažila som sa. Bolo to super, keď pri vyhlasovaní výsledkov povedali moje meno. Takýto pocit by chcel zažiť asi každý a prajem všetkým, aby také niečo zažili. Bolo to nádherné. Vyhrala som zápisník, pohľadnicu, knižku o mestách na východe a peknú škatuľku. No ocenenie som nedostala iba ja. Moja spolužiačka z 8.B triedy, Timea Gajdošová, získala krásne čestné uznanie. Po súťaži nás  pani učiteľka Brečková navyše odmenila chutným koláčikom. Tento deň bol skrátka skvelý.

Alexandra Karpačová        

                                                    

Základná škola Kudlovská otvorila svoje brány

1. septembra 1977.  Je to už teda takmer polstoročie, za ten čas tadeto prešli tisícky detí a stovky pedagógov. Nachádza sa v centre mesta pri nádhernom kaštieli a krásnom parku.



Adresa

Základná škola Kudlovská

Kudlovská 11

066 01 Humenné

IČO: 37876741

DIČ: 2021672048

tel.: +421 57 775 2027

mail: admin@zskudhe.edu.sk

 

Linky

© 2022 Všetky práva vyhradené - All rights reserved

Made with ❤ by Adriana

Dni
Hodiny
Minúty
Sekundy

hurry up

15% OFF

On All Tickets

Don’t hesitate and buy tickets today – All tickets are at a special price until 15.08.2021. Hope to see you there :)