Základná škola Kudlovská

HUMENNÉ

+421 57 775 20 27

sekretariát

Don Juan v súčasnej podobe

images

Divadelné  predstavenie  je komédiou od francúzskeho dramatika Moliéra, ktorého Don Juan získal popularitu na celom svete. Príbeh rozpráva o prelietavom živote pokryteckého sukničkára Dona Juana, ktorý pod sľubom svadby vytrhol Donu Elvíru z kláštora. Poplietla mu však hlavu slúžka Charlota, a tak opúšťa Donu Elvíru. Don Carlos, brat Dony Elvíry, hľadá Dona Juana, aby sa mu pomstil za zneváženie ich rodu.

24. mája 2019 si predstavenie  rožňavského divadla ACTORES v Mestskom kultúrnom stredisku mohli pozrieť naši ôsmaci a deviataci. To, že sa hercom podarilo vniesť do sály dobrú náladu, potvrdil šíriaci sa smiech z publika počas celého predstavenia. Okrem vtipných dialógov si diváci mohli pozrieť zručnosť hercov, ktorí na pódiu predviedli svoje šermiarske schopnosti. Predstavenie bolo prispôsobené pre súčasnú generáciu, aby posolstvo, ktoré je v tejto hre, bolo aktuálne aj dnes. Hlavne záver predstavenia bol nečakaný, keďže sme sa preniesli na ich skúšku a herci si zahrali v podstate aj samých seba.

Ďakujeme za pekný umelecký zážitok.

                                                                                             Mgr. Anna Daňová

Základná škola Kudlovská otvorila svoje brány

1. septembra 1977.  Je to už teda takmer polstoročie, za ten čas tadeto prešli tisícky detí a stovky pedagógov. Nachádza sa v centre mesta pri nádhernom kaštieli a krásnom parku.



Adresa

Základná škola Kudlovská

Kudlovská 11

066 01 Humenné

IČO: 37876741

DIČ: 2021672048

tel.: +421 57 775 2027

mail: admin@zskudhe.edu.sk

 

Linky

© 2022 Všetky práva vyhradené - All rights reserved

Made with ❤ by Adriana

Dni
Hodiny
Minúty
Sekundy

hurry up

15% OFF

On All Tickets

Don’t hesitate and buy tickets today – All tickets are at a special price until 15.08.2021. Hope to see you there :)