Základná škola Kudlovská

HUMENNÉ

+421 57 775 20 27

sekretariát

Staň sa dobrodruhom na Hornom Zemplíne.

IMG_0631

Oblastná organizácia cestovného ruchu Horný Zemplín a Horný Šariš (OOCR HZ a HŠ) vyhlásila v októbri minulého roka zaujímavú súťaž pre prvý a druhý stupeň základných škôl s názvom: Staň sa dobrodruhom na Hornom Zemplíne. Cieľom súťaže bolo spoznávať známe i menej známe lokality tohto výnimočného územia, ktoré má svoje čaro aj v jesennom a zimnom období. Zaspomínať na tie, ktoré už deti navštívili a takýmto spôsobom v mladých ľuďoch budovať vzťah k oblasti, v ktorej sa narodili. Aj my sme sa s našimi tretiakmi do súťaže zapojili a poslali organizátorom krásne obrázky, ktoré sme na hodinách výtvarnej výchovy vytvorili. Dve z našich prác oslovili aj porotu a umiestnili sa na popredných miestach. Práca s názvom Na prechádzke po humenskom skanzene  žiačky Danielky Petrovej z III.A sa umiestnila na  3. mieste a práca s názvom Výlet v Zemplínskych Hámroch žiačky Sophinky  Puškárovej tiež z III.A na 2. mieste. Obe žiačky boli za svoju prácu odmenené zaujímavými cenami, ktoré im na tvárach vyčarili úsmev. Danielku veľmi potešila kolobežka a Sophinku tablet. Tak nech si obe svoje ceny v zdraví užijú.

   Aj ostatným žiakom, ktorí sa do súťaže zapojili, ale nevyhrali, chcem poďakovať za ich usilovnú prácu  a popriať im veľa úspechov  do ďalších súťaží.

                                                                                                       Mgr. Ľudmila Saloková

Základná škola Kudlovská otvorila svoje brány

1. septembra 1977.  Je to už teda takmer polstoročie, za ten čas tadeto prešli tisícky detí a stovky pedagógov. Nachádza sa v centre mesta pri nádhernom kaštieli a krásnom parku.



Adresa

Základná škola Kudlovská

Kudlovská 11

066 01 Humenné

IČO: 37876741

DIČ: 2021672048

tel.: +421 57 775 2027

mail: admin@zskudhe.edu.sk

 

Linky

© 2022 Všetky práva vyhradené - All rights reserved

Made with ❤ by Adriana

Dni
Hodiny
Minúty
Sekundy

hurry up

15% OFF

On All Tickets

Don’t hesitate and buy tickets today – All tickets are at a special price until 15.08.2021. Hope to see you there :)