Základná škola Kudlovská

HUMENNÉ

+421 57 775 20 27

sekretariát

DIŠTANČNÉ VZDELÁVANIE

new_Info-500x210
  1. Dištančné vzdelávanie je povinné pre každého žiaka. Každý žiak je povinný sa preukázať a potvrdiť svoju účasť na dištančnom vzdelávaní. Každá neúčasť na dištančnom vzdelávaní musí byť ospravedlnená rodičom, resp. lekárom. Neúčasť na dištančnom vzdelávaní je zaznamenávaná do elektronických triednych kníh a podmienená opatreniami Školského poriadku -pokarhaním, aj zníženou známkou zo správania.
  2. Vyučuje sa podľa rozvrhov a časových harmonogramov jednotlivých hodín aj s prestávkami podľa rozvrhu zverejneného na EDUPAGE.
  3. Žiak je povinný odovzdávať v stanovených termínoch zadania. Tieto môžu byť hodnotené známkou alebo slovne. Známkami sa hodnotia počas dištančného vzdelávania všetky predmety, ktoré sa hodnotili aj počas riadneho vyučovania okrem predmetov: technika, telesná a športová výchova, výtvarná výchova, hudobná výchova, informatika a predmety, ktoré sa nehodnotia známkami v rámci školského vzdelávacieho programu.
  4. Žiaci sú povinní komunikovať s učiteľmi a rešpektovať ich pokyny. Sú povinní študovať zaslané materiály, vypracovať zadania, posielať učiteľom výsledky riešení.
  5. Žiaci, ktorí nemajú prístup k dištančnému vzdelávaniu z dôvodu nedostatočného technického vybavenia (NTB, tablet, smartphone), nech túto skutočnosť nahlásia triednym učiteľom ešte. Škola zabezpečí náhradnú formu vzdelávania, napr. prezenčným vyučovaním v škole v stanovených časoch a termínoch ak to prijaté pravidlá o pohybe osôb umožnia.
  6. V závere vám chcem všetkým žiakom aj učiteľom zaželať, aby dištančné vzdelávanie prebehlo čo najúspešnejšie, bez výrazných problémov týkajúcich sa neúčasti na hodinách.
  7. Veríme, že všetko sa nám podarí zvládnuť v zdraví a pokoji a že napriek komplikovanejšiemu spôsobu vyučovania si stanovené učivo osvojíte v plnom rozsahu. Veríme, že sa stretneme čoskoro.

Mgr. Paulína Škerlíková

Riaditeľka školy

Základná škola Kudlovská otvorila svoje brány

1. septembra 1977.  Je to už teda takmer polstoročie, za ten čas tadeto prešli tisícky detí a stovky pedagógov. Nachádza sa v centre mesta pri nádhernom kaštieli a krásnom parku.



Adresa

Základná škola Kudlovská

Kudlovská 11

066 01 Humenné

IČO: 37876741

DIČ: 2021672048

tel.: +421 57 775 2027

mail: admin@zskudhe.edu.sk

 

Linky

© 2022 Všetky práva vyhradené - All rights reserved

Made with ❤ by Adriana

Dni
Hodiny
Minúty
Sekundy

hurry up

15% OFF

On All Tickets

Don’t hesitate and buy tickets today – All tickets are at a special price until 15.08.2021. Hope to see you there :)