Základná škola Kudlovská

HUMENNÉ

+421 57 775 20 27

sekretariát

VESELÁ OLYMPIÁDA

IMG_0411

V tomto období celý svet žije športom, najmä futbalom. To, že v našej škole žije duch športu potvrdzuje aj fakt, že dňa 25. júna 2018 sa uskutočnila olympiáda, ale nie je hocijaká, ale veselá. Mottom totiž nebolo len zvíťaziť, zúčastniť sa, ale predovšetkým zabaviť sa.

Ale musíme uznať, že to nebolo len o zábave, pretože sa skutočne vážne súťažilo v desiatich disciplínach. Žiaci si mohli vyskúšať streľbu na kôš, fúrik vo dvojici, ktorý bol fyzicky náročný, ale najviac zábavný. Mohli si súťažne zahrať futbal vo dvojici, zahádzať si do pyramídy plechoviek, zaskákať si cez švihadlo, zabehať si slalom medzi kužeľmi na rýchlosť. V disciplíne Boj o klobúk a Skok vo vreci taktiež vyhrával najrýchlejší. Veľmi zábavná bola disciplína Beh s loptou medzi kolenami, kde súťažiacim lopta vypadávala spomedzi nôh. Najnebezpečnejšia bola posledná  – Hod tanierom. To ste mali vidieť, ako taniere lietali! Našťastie, nie tie porcelánové, ale fresbee.

Žiaci boli ročníkovo rozdelení podľa farieb olympijských kruhov na žltých, čo symbolizovalo Áziu. Modrí mali reprezentovať Európu, čierni Afriku, zelení Austráliu s Oceániou a červení Ameriku. Z každého kontinentu boli ocenení traja najlepší chlapci a tri najšikovnejšie dievčatá. Cennú, ale aj sladkú medailu si prevzali olympionici z rúk pani riaditeľky Mgr. Paulíny Škerlíkovej.

Spolu s hlavnou organizátorkou tejto Veselej olympiády pani Mgr. Feiglovou veríme, že sa toto podujatie všetkým žiakom páčilo a že si z tejto olympiády odnesú jej krédo: „Nie je dôležité zvíťaziť, ale zúčastniť sa a zabaviť sa.

Mgr. Mária Styrančáková

 

Základná škola Kudlovská otvorila svoje brány

1. septembra 1977.  Je to už teda takmer polstoročie, za ten čas tadeto prešli tisícky detí a stovky pedagógov. Nachádza sa v centre mesta pri nádhernom kaštieli a krásnom parku.



Adresa

Základná škola Kudlovská

Kudlovská 11

066 01 Humenné

IČO: 37876741

DIČ: 2021672048

tel.: +421 57 775 2027

mail: admin@zskudhe.edu.sk

 

Linky

© 2022 Všetky práva vyhradené - All rights reserved

Made with ❤ by Adriana

Dni
Hodiny
Minúty
Sekundy

hurry up

15% OFF

On All Tickets

Don’t hesitate and buy tickets today – All tickets are at a special price until 15.08.2021. Hope to see you there :)