Základná škola Kudlovská

HUMENNÉ

+421 57 775 20 27

sekretariát

Pochvala za vzornú reprezentáciu v karate

karate2

TJ SLÁVIA CVČ DÚHA Humenné

Oznámenie o veľmi dobrej reprezentácii na majstrovstvách okresu Humenné v Karate.

Prajem pekný deň, na základe výsledkov z otvorených majstrovstiev deti, žiakov a dorastencov v karate Vám chceme oznámiť, že štyria žiaci Vašej školy sa zúčastnili na týchto majstrovstvách. Otvorené majstrovstvá okresu Humenné boli zorganizované CVČ DÚH Humenné, za spolupráci s TJ SLÁVIA CVČ DÚHA Humenné. Na súťaži sa zúčastnilo viacero klubov z prešovského a košického kraja.

Súťaž sa konala v priestor CVČ DÚHA a celkom sa jej zúčastnilo 45 pretekárov, v rôznych výkonnostných aj vekových kategóriách.

Najnižšiu kategóriu talentov bez stupňa technickej vyspelosti vyhral a titul majstra okresu vybojoval Tomáš Vasko, na druhom mieste sa umiestnil Lukáš Vasko zo ZŠ Kudlovská.

V kategórií mladší žiaci so stupňom technickej vyspelosti 8. – 6. Kyu sa na prvom mieste a titul majstra okresu vybojoval Šimon Račko s vysokým náskokom pred druhým v poradí Samuelom Orosom, obaja ZŠ Kudlovská.

Zároveň s oznámením o účasti na súťaži a oboznámením s výsledkami súťaže, by som sa chcel poďakovať vedeniu školy za to, že umožnilo členom oddielu karate cvičiť v priestoroch telocvične ZŠ a tým sa aktívne podieľať na výchove mladých športovcov v olympijskom športovom odvetví karate.

Ing. Michal Mihalík, Ph.D.

predseda TJ SLÁVIA CVČ DÚHA Humenné

 

 

Základná škola Kudlovská otvorila svoje brány

1. septembra 1977.  Je to už teda takmer polstoročie, za ten čas tadeto prešli tisícky detí a stovky pedagógov. Nachádza sa v centre mesta pri nádhernom kaštieli a krásnom parku.



Adresa

Základná škola Kudlovská

Kudlovská 11

066 01 Humenné

IČO: 37876741

DIČ: 2021672048

tel.: +421 57 775 2027

mail: admin@zskudhe.edu.sk

 

Linky

© 2022 Všetky práva vyhradené - All rights reserved

Made with ❤ by Adriana

Dni
Hodiny
Minúty
Sekundy

hurry up

15% OFF

On All Tickets

Don’t hesitate and buy tickets today – All tickets are at a special price until 15.08.2021. Hope to see you there :)