Základná škola Kudlovská

HUMENNÉ

+421 57 775 20 27

sekretariát

Tá Kudlovská školička …… prajem všetko najlepšie!

IMG_5001

Jedna akadémia, jedno popoludnie a veľmi veľa námahy a času.

Keď som dostala možnosť zúčastniť sa na tejto akadémii ako moderátorka, tak som neváhala. Je to skvelý čas, kedy otvorene predstavíme našu školu. Nazrieme do bohatej minulosti a zaspomíname si, ako to bolo kedysi. Oboznámime verejnosť o akciách, projektoch a hlavne o kvalitách našej školy, ktorá ich teda nemá málo. Musím vyzdvihnúť kvalifikovaných učiteľov, ktorí nám spríjemňujú každý deň v škole.

Príprava na tento slávnostný deň bola náročná a dlhá. Približne tri mesiace usilovného pracovania veľkého kolektívu učiteľov a detí nakoniec nevyšli nazmar. Zapojili sa deti od 1. – 9. ročníka, bývalí žiaci i folklórny súbor Chemlon, ktorý pôsobí v priestoroch našej školy.

Akadémiu slávnostne otvorila naša pani riaditeľka, ktorou sa stala len tento rok. Hoci jej táto funkcia nepatrí dlho, usilovne zvelebuje a zlepšuje našu školu, za čo jej patrí veľká vďaka.

Akadémia sa niesla v duchu hudby, tanca, detského smiechu a veľkej oslavy. Sme radi, že v hľadisku bolo veľa ľudí. Myslím, že všetkým vystupujúcim bolo cťou prezentovať našu školu. O bohatý program sa postarali naše pani učiteľky, ktorým na tom veľmi záležalo.

Najkrajším vstupom bolo spievanie novej hymny školy, ktorú sme zaspievali všetci spolu na pódiu. Nakoniec všetko dopadlo na výbornú.

Pevne verím, že sa táto akadémia páčila všetkým zúčastneným.

Pre mňa to bola obrovská skúsenosť a hlavne krásne prežitý čas.

Škole prajem veľa detí a úžasných učiteľov ako doteraz. Bolo mi cťou, že som mohla prezentovať tú našu Kudlovskú školu, ktorá má pre mňa veľký význam. Ďakujem.

 

Miriama Falová

 

https://www.humenne.sk/Aktuality-a-oznamy/Styridsat-rokov-uplynulo-od-vzniku-ZS-Kudlovska/

Základná škola Kudlovská otvorila svoje brány

1. septembra 1977.  Je to už teda takmer polstoročie, za ten čas tadeto prešli tisícky detí a stovky pedagógov. Nachádza sa v centre mesta pri nádhernom kaštieli a krásnom parku.



Adresa

Základná škola Kudlovská

Kudlovská 11

066 01 Humenné

IČO: 37876741

DIČ: 2021672048

tel.: +421 57 775 2027

mail: admin@zskudhe.edu.sk

 

Linky

© 2022 Všetky práva vyhradené - All rights reserved

Made with ❤ by Adriana

Days
Hours
Minutes
Seconds

hurry up

15% OFF

On All Tickets

Don’t hesitate and buy tickets today – All tickets are at a special price until 15.08.2021. Hope to see you there :)