Základná škola Kudlovská

HUMENNÉ

+421 57 775 20 27

sekretariát

9. Kudlovský ples

DSC00015

Slávnostným gongom a nádhernou piesňou ktorú zaspieval komorný zbor Young Voices ZUŠ Múza pod vedením Mgr. Zuzany Dirbákovej, otvorili v piatok 9.2.2018 na Základnej škole Kudlovskej v poradí už 9. Kudlovský ples.

Že je tento ples v obľube žiakov, a po iných akciách školy ako napríklad Kudlovskom jarmoku, je veľkou pýchou školy, svedčí aj počet prihlásených žiakov a hostí ktorí prijali pozvanie.

Dievčatá od piateho až po deviaty ročník prišli v krásnych róbach pekne učesané a sviatočne naladené, chlapci v oblekoch s motýlikmi na krku dodávali tomuto večeru noblesu a vážnosť.

Tohtoročnou témou plesu bola Noc v Paríži – Night in Paris. Výzdoba a fotostena korešpondovala s danou témou a žiaci si museli doniesť na ples niečo francúzske. Niektorým humor nechýbal a na ples si doniesli napríklad aj francúzsku bagetu.

Spoločenský bontón, bol témou nielen triednických hodín pred týmto plesom.

Celý večer sa niesol v duchu skvelej hudby, o ktorú sa postaral DJ Zdeno, chutného jedla pripraveného šikovnými kuchárkami a bohatou tombolou aj vďaka sponzorom. O pestrý program sa postarali Tímea a Rebeca Fickové, ktoré zaspievali krásne piesne spolu aj s vlastnou skladbou. Tanečný súbor Chemlon roztancoval všetkých prítomných a mohli sme obdivovať tanečné umenie aj našich žiakov.

Tradíciou na tomto plese je voľba kráľa a kráľovnej plesu. Na základe kritérií zverejnených na nástenke žiackeho parlamentu boli do užšieho výberu učiteľmi školy vybraní traja chlapci a tri dievčatá za každú deviatackú triedu, nominovaní na kráľa a kráľovnú plesu. O víťazovi rozhodlo hlasovanie žiakov v každej triede. Tohto roku si spoločný tanec zatancovali Adam Buday a Emma Bezegová. Srdečne blahoželáme!

Chceme sa poďakovať všetkým za skvelú zábavu, žiackemu parlamentu pod vedením pani učiteľky Janošovej za perfektne odvedenú prácu nevynímajúc zháňanie sponzorov, ceny do tomboly, nákupy, prekrásne vyzdobenú školskú jedáleň …, , učiteľkám za ich cenné rady a čas, ktorý pre nás obetovali a všetkým za ochotu a snahu pomôcť a tak sme spolu vytvorili perfektnú atmosféru. Už teraz sa tešíme na jubilejný 10. Kudlovský ples.

Žiaci ZŠ Kudlovskej

 

Základná škola Kudlovská otvorila svoje brány

1. septembra 1977.  Je to už teda takmer polstoročie, za ten čas tadeto prešli tisícky detí a stovky pedagógov. Nachádza sa v centre mesta pri nádhernom kaštieli a krásnom parku.



Adresa

Základná škola Kudlovská

Kudlovská 11

066 01 Humenné

IČO: 37876741

DIČ: 2021672048

tel.: +421 57 775 2027

mail: admin@zskudhe.edu.sk

 

Linky

© 2022 Všetky práva vyhradené - All rights reserved

Made with ❤ by Adriana

Dni
Hodiny
Minúty
Sekundy

hurry up

15% OFF

On All Tickets

Don’t hesitate and buy tickets today – All tickets are at a special price until 15.08.2021. Hope to see you there :)